søndag den 1. februar 2009

En god start på dagen

I dag stod manden og jeg op til et yderst veldækket og ikke mindst veltilberedt morgenmåltid. Børnene havde dækket bord, og der blev serveret ristet brød, pålæg, ost og juice. De var så søde de kære små.

Der er blevet bagt fastelavnsboller, som er blevet nydt til en bronzefinale, som desværre ikke faldt ud til Danmarks fordel, men pyt fastelavnsbollerne var gode.

For få minutter siden sagde vi "Godnat Alexander, 3 år" og i morgen tidlig går vi igennem samme dør og kysser drengen på kinden og siger "Godmorgen Alexander, 4 år".
I morgen bliver det os, manden og jeg, som disker op med favoritmorgenmaden - rundstykker, og der skal være flag og gaver på bordet. Og vi tager os så god tid, som vi nu kan tillade os, når 2 arbejdsgivere venter os. Men vi fortsætter hyggen, så snart vi kommer hjem igen.

Vi har spurgt Alexander, hvad han allermest har lyst til at spise til aftensmad i morgen. Han måtte helt selv vælge, hjemme eller ude i byen. Det eneste han havde lyst til var pasta og kødsauce. Mon ikke der kan findes et lille flag og pynte retten med i morgen.

Ingen kommentarer: